Is imposible send my records, why?

Archive of the old message board

Moderator: Chad

Locked
João Luiz Melo novaes

Is imposible send my records, why?

Post by João Luiz Melo novaes » Mon Sep 10, 2001 12:30 pm

I don't know why, but for me the page for send records don't work, I put everything, name of game, points, version of mame, all, but don't send. I send my records throught of my Home Page, I don't use AOL is the same then I use 3 years ago. if anyone knows please help me. thank you all again. :)

--
jlnovaes@unb.br

Chad

Post by Chad » Mon Sep 17, 2001 12:30 pm

Perhaps try Netscape if you are using IE, or IE if you are using
netscape or upgrade your browser. The submit/upload function uses
some technology that is fairly "new" to old browser technology but
was introduced a pretty long time ago, it should work pretty well on
an up to date browser.

<p>

It is also possible that you've run into a posting problem, were no
sites will post any html form. I've run into this problem sometimes
using a cable router/modem. I can browse and click links just fine
but when i click submit buttons I get DNS errors.

<p>

what is the error that you get when this happens?

--
churritz@crash.cts.com

JLr

Post by JLr » Fri Sep 28, 2001 12:30 pm

when I submit a record, nothing happen or DNS error. I don't know
why? :(

--
jlnovaes@unb.br

INNUENDO

Post by INNUENDO » Fri Sep 28, 2001 12:30 pm

I´m having the same problem.

--
funit@bol.com.br

Chad

Post by Chad » Fri Sep 28, 2001 12:30 pm

If this is a DNS problem you're seeing, sometimes windows crappy 8
browsers when submiting an html form say to post action=/index.cgi
will try to access /index.cgi on a undefined host name (since
marp.retrogames.com/index.cgi is defined /index.cgi is not) and thus
you're trying to find a computer name that does not exist and you
cannot post. note i have no idea what causes this but sometimes when
i close IE or retry or reboot and it appears to work.

--
churritz@crash.cts.com

Locked