newfant

Discussion of playback questions / problems. Any recording where people have playback problems should appear here.

Moderator: Chad

newfant

Postby Q.T.Quazar » Sun Jul 20, 2003 6:16 pm

Monnezza-Vaz...dies on first level, same problem as missw96

http://marp.retrogames.com/index.cgi?mode=search&short=^newfant$&table=y&per_game=1000&tourn=0

http://marp.retrogames.com/inp/4/1/d/va ... in37b7.zip
--------------
BrokenVaus--Q.T.Quazar's law of MAME: Any game I am good at will have something seriously f***ed with its emulation.
User avatar
Q.T.Quazar
MARP Knight
MARP Knight
 
Posts: 377
Joined: Sun Jun 08, 2003 9:14 am

Postby Chad » Sat Jul 26, 2003 10:05 pm

recorded with same mame version (mame lang), what a surprise, doesnt playback either.
-skito
User avatar
Chad
Tournament Coordinator
 
Posts: 4463
Joined: Tue Mar 05, 2002 3:15 pm
Location: calif

Re: newfant

Postby Phil Lamat » Sat Mar 11, 2017 12:35 pm

Same for me
User avatar
Phil Lamat
Regulation Coordinator
 
Posts: 1964
Joined: Wed Mar 06, 2002 9:19 am

Re: newfant

Postby PP. » Sat Mar 11, 2017 6:23 pm

Most of games of this type have playback problems.
You say that version 101 plays "newfant" properly, but it's not about version, I' ve already tested that.
Same mame version may playbacks properly in a case and not properly in another case, in same rom.
I' ll now make a score in "newfant" via v101 and let's see if works...
PP.
MARPaltunnel Wrists
MARPaltunnel Wrists
 
Posts: 484
Joined: Fri Jul 08, 2016 6:53 pm
Location: Greece


Return to Playbackability

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests